Blue explosion

Emma Jönsson

Dimensioner 130 × 60 cm
År

2021

Genrer

Abstrakt

Konstriktningar

Abstrakt Konst

Teknik

Akryl

1 800 kr

Intresserad?
Kontakt konstnären här.

Kategori:

Beskrivning

Teknik: Akryl

Storlek: 130 x 60 cm

Ort: Mölndal

År: 2021

Dessa tavlor går åt de industriella hållet och ämnar alltid ge visst djup i motivet. Tanken är att dem ska liva upp ett rum med sin orginalitet.

Jag älskar att skapa dessa typer av tavlor. De finns ingen gräns för kreativiteten. Dem skapas genom lager på lager teknik och tar ganska lång tid att göra. Resultatet blir sällan det som fanns i tankarna från början, vilket är precis vad jag gillar. Då blir även själva skapandeprocessen en resa i sig.

Mer information

Dimensioner 130 × 60 cm
År

2021

Genrer

Abstrakt

Konstriktningar

Abstrakt Konst

Teknik

Akryl

Emma Jönsson

Jag heter Emma Jönsson. Är 41 år gammal och har efter flera år äntligen återupptagit min kreativa och konstnärliga sida igen.

Jag arbetar med akryl som medium i både flytande och mer fast form. Motiven är alltid abstrakta med starka färgglada kombinationer och mönster.

Mitt mål är att skapa tavlor som kan förgylla ett hem och ge en riktig energiboost till både rummet och dem som vistas där. Tavlorna ska göra folk glada och ge en positiv känsla.

Sommar är min bästa årstid. Därför använder jag oftast starka varma färger som kan kopplas till just sommaren. Däremot är jag även svag för svart, varpå denna färg ofta återfinns i mina verk som en härlig kontrast.

E-post: emma.jonsson1@gmail.com

Telefon: 0728-852356

Flera från Emma Jönsson