Flower-kiss

Helena Henriksdotter

Dimensioner 40 × 40 cm
År

2020

Genrer

Natur

Konstriktningar

Abstrakt Konst, Realism

Teknik

Akryl, Blandteknik

2 000 kr

Intresserad?
Kontakt konstnären här.

Kategori:

Beskrivning

Teknik: Blandteknik

Storlek: 40 x 40 cm

Ort: Bergeforsen

År: 2020

Blandteknik med 3-d upphöjda krackeleringar. Mycket guld-skimmer i krackeleringarna som glittrar vackert. Mycket uppseendeväckande tavla med fantastiskt skimmer i guld-metallen i tavlan. Materialet som använts är skulptur-lim, akrylfärger och metall-folie bla .

Mer information

Dimensioner 40 × 40 cm
År

2020

Genrer

Natur

Konstriktningar

Abstrakt Konst, Realism

Teknik

Akryl, Blandteknik

Helena Henriksdotter

Jag skulle beskriva mig själv som multi-konstnär då jag jobbar i många material. Jag har ASD/Asperger och är dålig på sociala kontakter och väljer att visa det jag gör via internet förutom något enstaka tillfälle per år via mässor och konstrundor mm. Jag både älskar och hatar min kreativitet då det upptar mycket tid och kostar en del, men det är även underbart att skapa med sina händer!

Hos mig hittar man smycken, blommor och figurer i stengods för trädgården, tavlor målad i akryl mm mm. För att se lite mer av vad jag gör, titta gärna in på min Facebooksida Henkes Konstigheter: klicka här

Jag kan inte lova att det du ser här finns i lager då jag säljer på flera ställen, men hör av dig om något intresserar dig så hör jag av mig och meddelar om det du önskar finns kvar.

Utbildning Autodidakt

Kommande utställningar:
Medelpads Trädgårdsmässa varje år
Galleri Granen vår 2021

Flera från Helena Henriksdotter