Golden Autumn

Carina Kindbom Månsson

Dimensioner 60 × 50 cm
År

2020

Genrer

Abstrakt

Konstriktningar

Abstrakt Konst

Teknik

Blandteknik

1 500 kr

Intresserad?
Kontakt konstnären här.

Kategori:

Beskrivning

Teknik: Blandteknik

Storlek: 50 x 60 cm

Ort: Oskarström

År: 2020

En färgkombination som påminner om höst men ändå har sprakande guld i sig.

Mer information

Dimensioner 60 × 50 cm
År

2020

Genrer

Abstrakt

Konstriktningar

Abstrakt Konst

Teknik

Blandteknik

Carina Kindbom Månsson

Jag heter Carina Kindbom Månsson och är en autodidakt konstnär med rötter i Halmstad, Sverige.

Abstrakt konst är en alltmer populär konstform, där de spännande kombinationerna av färg, form, material och mönster skapar unika upplevelser för betraktaren. Det är en konstart där betraktaren får skapa sin egen uppfattning och känsla om motivet.

Jag behöver inte gå till en terapeut, min konst är min terapi. Den ger mig en känsla av prestation, produktivitet och tillfredsställelse. Mina ”må bra” kemikalier – som kommer med att göra det jag älskar, stärker mitt självförtroende och engagemang för min konst.

Varje tavla jag påbörjar är en utmaning att ägna mig åt. Börjar ”stapplande” och sedan, sakta men säkert, ser jag allt komma samman, ofta med ett eget liv. Till slut, med den färdiga tavlan känner jag en känsla av stolthet, en känsla jag inte finner i något annat.

Varje nytt alster som påbörjas är ett samarbete mellan många olika tekniker och medier som tillsammans skapar effekter som inte går att tänka fram, istället placerar jag mig i skaparbubblan och litar på mina känslor och intuitionen. Jag utnyttjar och manipulerar medier för att skapa min konst.

Jag har levt med självtvivel som min bästa vän genom livet, jag är alltid mycket kritisk till mitt arbete och målar ofta över en avslutad tavla i en strävan efter min egen version av perfektion. Jag bär på en inre rädsla av att visa mig själv och mitt arbete offentligt, men jag tror att genom att vidga mina personliga gränser och rädslor släpper jag in modet i mitt liv. Det är ett måste i livet för att växa.

Jag har haft en utställning på Galleri Oskar och finns för närvarande representerad hos Halmstads konsthall, en samlingsutställning för lokala konstnärer som heter ”Härkonst” och anordnas av Halmstad kommun/ kulturförvaltningen.

Detta en kreativ dans mellan mig och de färger som jag älskar så mycket. Så jag hoppas jag får lov att bjuda upp dig till en gemensam dans i färgernas underbara värld!​

Varmt välkomna!

E-post: carinakindbommansson@gmail.com

Flera från Carina Kindbom Månsson