Kepler-22b

Lotta Lassbo

Dimensioner 40 × 30 cm
År

2021

Genrer

Natur

Konstriktningar

Realism

Teknik

Akryl

900 kr

Intresserad?
Kontakt konstnären här.

Kategori:

Beskrivning

Teknik: Akryl

Storlek: 40 x 30 cm

Ort: Nyköping

År: 2021

Planeterna har tagits fram från en bakgrund som gjort med ”dropp- och rinnteknik” dvs vatten droppats på olika lager och runnit. Därefter har ”rymden” målats och planeterna tagits fram ur underliggande färglager.

Namnet är taget från en ny planeten som hittats av NASA, Kepler-22b, är den minsta planet man hittat och kretsar i mitten av den beboeliga zonen runt en stjärna som liknar solen. Astronomi kan vara rätt kul ändå 🙂

Mer information

Dimensioner 40 × 30 cm
År

2021

Genrer

Natur

Konstriktningar

Realism

Teknik

Akryl

Lotta Lassbo

Älskar att utforska färgernas inbördes dans, blanda dem, använda endast få färger eller ”klafsa på” massor med färg på ren känsla. Att dessutom hitta nya sätt, förutom med pensel, att ge färg åt den duk jag har framför mig är otroligt givande.

Tycker väldigt mycket om att måla intuitiv och abstrakt vilket ger mig inre lugn och ro samt en avkoppling som jag aldrig tidigare upplevt.

Har gått olika kurser inom måleri men startade med Vedic arts 17 principer vilket verkligen var en push framåt. En explosion av kreativitet och allt brakade loss! Vad det ska sluta? Ja det vet jag inte men jag vet att det berikar mitt liv.

E-post: Humlansartandyarn@hotmail.com

Konst.se

Flera från Lotta Lassbo