Beskrivning

21×30 cm akvarell

Mer information

Dimensioner 30 × 21 cm
År

2022

Genrer

Människor, Porträtt

Konstriktningar

Expressionism, Realism

Län

Värmlands län

Teknik

Akvarell

Mia Älegård

Hej,

Boende i Munkfors, född i Göteborg, numera har jag egen ateljébutik i Munkfors centralt, samt egen liten hemmaateljé i vårt gamla hus från 1920, och där målar jag så fort jag kommer åt.

Sen 2016 har jag målat akvarell, och 2020 började jag en kurs i oljemåleri,men tecknat och målat i övrigt har jag gjort hela livet. Det är min fristad från omvärlden men eftersom jag inspireras av min omgivning så är det även en reflektion på den.

Konsten får mig att leva fullt ut, och jag vill gärna både förmedla skönhet, eftertanke och en smula humor. Prövar gärna nytt då jag inte vill stagnera, men återkommer ofta till vissa motiv.

Akvarellen är mitt främsta uttryck, men även olja och akryl älskar jag att måla på stora dukar. Naturen, människan, känslor – allt inspirerar mig. Det är när man tittar inåt som man förmedlar det mest sanna.

Målet med min konst är att beröra och lyckas jag med det är det fulländat. Vid intresse kontakta mig gärna, jag har begränsad tid att ta emot beställningar, men det händer också. Hoppas ni finner min konst intressant.

Jag finns även med mina originalmålningar på ateljeparadiset.se

Välkomna till min värld.

~ Peace & Love ~

Mia

 

Hemsida: https://www.konst.se/mia

 

Utbildning
Distanskurs Kyrkeruds folkhögskola
Målarakademien fortsättning ht 2021
Målarakademien 1 år 2020-2021 grund
Självlärd
Medlem i Bildupphovsrätt

Medlem i konstnärsförening
Svenska konstnärsförbundet, Värmlands konstförening, , Ransäter-Munkfors konstförening, Kreativa Hagfors, Konst i väst

Flera från Mia Älegård